top of page
SAM_7496.JPG

            Reviews     

  Maison de la Couronne

Kijk voor de actuele reviews op de site van Micazu.

Dit doet u door hier te klikken.

Hieronder een aantal reviews

 • Algemene Indruk > 8

 • Ligging > 7

 • Faciliteiten >  9

 • Inrichting en staat vakantiehuis > 8

 • Kind-vriendelijkheid > 8

 • Hygiëne > 8

 • Vriendelijkheid en service verhuurder > 9

 • Prijs/kwaliteit > 8

 • Aanvullende reactie of opmerking>

 

We hebben genoten van een heerlijke vakantie! Als je op zoek bent naar een fijne plek waar je lekker kunt genieten van de rust en het gezelschap waarmee je op vakantie bent is dit de plek. Een prachtig huis middenin de natuur en heerlijke tuin met fijn zwembad. In de Dordogne is nog veel meer moois te aanschouwen, maar daarvoor zijn (lange) autoritjes onvermijdelijk.

 

Om en rond het huis is het voor gezinnen mogelijk om je dagenlang te vermaken. Denk aan bbq-en bij het zwembad, volop zwemplezier, spelletjes aan de tuintafel aan de rand van het zwembad of onder de overkapping voor je vakantiehuis. Jeu de boules spelen of een potje tafeltennis onder de bomen in de tuin. Wandelingen of fietstochten maken in de omgeving.

 

We zijn nu al 2 keer geweest. De eerste keer was een paar jaar geleden, toen waren we hier twee weken met vrienden en hun kinderen. Dat was al een onvergetelijke vakantie waar door ons allemaal nog vaak op teruggekeken wordt. En dit voorjaar gingen we met ons eigen gezin weer eens terug, en waren we opnieuw aangenaam verrast door de ambiance.

 

Bedankt voor de gastvrijheid!

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in deze woning. Bij binnenkomst zag alles er keurig uit, schoon en netjes en er stond zelfs een flesje wijn klaar.

Alles rondom de woning wordt keurig bijgehouden door de beheerder. Zwembad wordt goed schoon gehouden, hij ging zelfs met een speciale stofzuiger over de bodem om al het vuil eruit te halen.

Zodra er iets was hadden we fijn en snel contact met de verhuur of de beheerder en werd het gelijk opgelost. Een voorbeeld hiervan is de Wi-Fi die erg traag was. De verhuur heeft het internet gelijk opgewaardeerd en daarna was het weer prima.

 

Helaas vanwege het slechte weer wel maar 2 dagen kunnen zwemmen en zelfs genoodzaakt ook wat eerder terug naar huis te gaan maar dit neemt niet weg dat we wel hebben genoten!

 

We hopen zeker nog eens terug te keren naar deze woning want het is een heerlijke, mooie, rustgevende plek om echt tot rust te komen en vakantie te vieren

Inmiddels weer thuis kijken we terug op een heerlijke vakantie. 

Via deze weg wil ik je bedanken voor het geweldige verblijf in jullie huis. Comfort in het huis en in de tuin,super BBQ, een fijn zwembad en natuurlijk een hele mooie streek, we hebben genoten. En onze hond Mees ook, samen zwemmen in de rivier! 

 

Ook onze dank aan Jean Cloud en zijn vrouw, heel gastvrij en behulpzaam. 

Een prachtig huis met zwembad in een rustige, schilderachtige omgeving! Mooie wandel- en fietsomgeving. Een locatie om helemaal tot rust te komen.

Een geweldig huis op een nog mooiere locatie.

Een absolute aanrader voor een ontspannen en zorgeloze vakantie!

Beoordeling verblijf 2019

Graag een cijfer geven van 0->10  

 • Algemene Indruk > 8

 • Ligging > 8

 • Faciliteiten > 9 

 • Inrichting en staat vakantiehuis > 8

 • Kind-vriendelijkheid > 9

 • Hygiëne > 9

 • Vriendelijkheid en service verhuurder > 10

 • Vriendelijkheid en service beheerder > 10

 • Prijs/kwaliteit > 9

 • Aanvullende reactie of opmerking

 • > Het bed kraakt enorm en de matrassen moeten of om de zoveel tijd gedraaid worden, of zo snel als mogelijk vervangen worden. Deze zijn in het midden erg doorgezakt waardoor je naar het midden rolt. 

Beste fam. van der Kroon,

 

Verslag La Couronne periode zaterdag 14 oktober tot zaterdag 28 oktober 2017.

 

Aankomst, eerste Indruk wat bij ons opkwam, wat een schitterend verblijf en wat een rust straalt dit uit.

Prachtige ligging, midden in de natuur. Op het terras konden we ver weg kijken en zagen we de nieuwsgierige ogen van de koeien die ons kwamen bekijken van achter de afrastering. Wat een geweldige mooie beesten zijn dit. Genoten van de opkomende en de ondergaande zon.

We hebben geboft met 14 dagen mooi weer, de zondag en maandag hebben we lekker liggen luieren aan het zwembad met een goed boek en helemaal tot rust gekomen. Dinsdag hebben we een hele mooie fietstocht gemaakt en zijn we naar Bergerac gefietst. Woensdag mooie wandeltocht gedaan, we zijn werkelijk geen toerist tegen gekomen. Roofvogels gezien, mooie hagedissen enz.

Hebben het middeleeuwse dorpje Limeuil bezocht, schitterende smalle straatjes de moeite waard om te bezoeken, ook Périgueux aangedaan tijdens ochtend markt en in een lokaal café/ wijnbar tussen de Fransen overheerlijke wijn gedronken.

Alle dagen hebben we genoten van het zwembad, de fietstochtjes en de wandelingen in de omgeving van het huis.

 

Wat eten betreft hebben we in Vergt regelmatig de bakker en de slager op het marktpleintje bezocht voor overheerlijke producten.

 

Een vakantie waar we met veel plezier aan terugdenken!

bottom of page