top of page
  • Facebook
  • Instagram
SAM_7496.JPG

Welkom bij
Maison de la Couronne

 

Maison de la Couronne is een nieuwgebouwd landhuis in de stijl van de streek. Het is gelegen in het westelijk deel van de bekende Franse Dordogne. Met comfortabele voorzieningen als een riant terras en een heerlijk verwarmd zwembad (5x10 m) is het vooral aantrekkelijk voor vakantie gasten die een combinatie zoeken van rust en gezelligheid met veel wooncomfort, in een omgeving die gekenmerkt wordt door natuur en eenvoud. We verhuren twee gites, La Trémière en Le Coquelicot.   

frankrijk blauw met zw punt.gif

Gites La Trémière en Le Coquelicot

Er zijn twee gîtes: "La Trémière" en "Le Coquelicot". De betekenis: "de Stokroos" en "de Klaproos"

 

Beide zijn berekend op 4 á 6 personen. Ze zijn afzonderlijk te huur maar ook zeer geschikt voor families of vrienden die met elkaar op vakantie willen met behoud van hun eigen privacy. Het zwembad is voor gemeenschappelijk gebruik.

zwembad met toren.jpg
SAM_7465.JPG

'Mooie stille plek' 

'Prima woning op een mooie stille plek in de Dordogne. Fantastisch zwembad. Door de centrale ligging zijn alle bezienswaardigheden goed te berijden.'

~ Fam. Noordzij

'Een prettig groepsverblijf' 

Maison de la Couronne was een prettige plek om de week 'Genieten met alle Zintuigen' te houden. Onze groep volgde workshops op gebied van schilderen, koken en persoonlijke ontwikkeling. Volgende keer komen we graag weer terug. 

~ Caroline

Over
IMG_0775 (2).JPG

Over ons...

Wij zijn Theo en Hanneke van der Kroon. Maison de la Couronne kwam als project op ons pad. 
Gepassioneerd door de prachtige ligging, de natuur, de rust en de eenvoud, hebben wij Maison de la Couronne gerealiseerd. Deze mooie locatie willen wij graag met anderen delen. Hier is het mogelijk afstand te nemen van de dagelijkse drukte van thuis. Waar de nachten nog echt donker zijn met een prachtige sterrenhemel.

Neem contact op

Boekingen lopen via de boekingssite Micazu. Heb je speciale vragen, dan kun je contact met ons opnemen via dit formulier. Dank voor je interesse!

Dank voor je bericht! We sturen je zo snel mogelijk een reactie. 

CONTACT
bottom of page